Max Verstappen

12. mrt, 2015

Max Verstappen.  *30/9-1997 (tijd onbekend)  Formule 1 coureur.

We zetten Max maar weer even op 1 na die geweldige race, ook al omdat we mogen meerijden! (link onderaan)

“Op 12 augustus 2014 werd bekendgemaakt dat Verstappen per direct onderdeel uitmaakt van het Red Bull Junior Team. [8] Nog geen week later, op 18 augustus, werd bekendgemaakt dat hij in 2015 voor het satellietteam van Red Bull, Toro Rosso in de Formule 1 zal uitkomen.” En “Max Verstappen maakt in maart 2015 zijn Formule 1 debuut tijdens de Grand Prix van Australië in Melbourne. Gedurende het seizoen 2015 zal Max Verstappen rijden met startnummer 33 “. Aldus Wikipedia.

Kortom, a.s. zondag start hij zijn eerste Grand Prix rit bij de Formule 1.

Zijn horoscoop. Gelukkig kijken we al jarenlang naar coureurshoroscopen waardoor we nu direct het talent van Max zagen. Op de eerste plaats de Jupiter Uranus conjunctie. Hét aspect van de grootsten uit de F1. Alain Prost met 106 podiumplaatsen en Michael Schumacher met 97 podiumplaatsen hadden dat aspect. Het is een lef aspect dat ook bij grote bergbeklimmers wordt gevonden. Hoe dat in een bolide uitwerkt weten we natuurlijk niet maar het lijkt erop dat waar elke coureur gas terugneemt, zij dat niet doen. Dan zijn mooi bestraalde Mars Pluto conjunctie, een aspect waarvan men zegt dat het hoort bij mensen die met grote machines kunnen omgaan. Nelson Piquet, Gerhard Berger en Nigel Mansel hadden een vergelijkbaar aspect. Max heeft ze beiden!!

Zijn horoscoop laat geen vierkanten en opposities zien. Het is allemaal even mooi en toegesneden op dit werk.

Maar de planeten draaien en als ik naar komende zondag kijk ben ik er niet gerust op. De oppositie Jupiter tr. Jupiter doet mee. Jupiter is de meest weldadige planeet, je zou er geweldig blij mee moeten zijn als hij naast je in de wagen zit. Maar Jupiter maakt ook ‘over’moedig!  En hij remt al zo laat.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7I1cpZphH2I

Brazil 2016